15 Ocak 2011 Cumartesi

Yapı Kredi Kurumsal Marka Kültürü

Şirketin kurumsal kimliği:

KOÇ grubuyla birleştikten sonra kendisine ekstra vizyon ve misyon kazandıktan sonra yeni bir kimliğe bürünmüştür.ülkemizin güler yüzlü,müşteri önemli bankalarından biri olan yapı kredi firma logosuna da koç grubuyla ortaklığını ve bankacılık sektöründeki bu büyük ortalığa bağlı olarak daha saygın bir firma olmayı hedefleyerek bu tasarımı gerçekleştirmiştir.

Vizyon:

Yapı Kredi, finans sektörünün tartışmasız lideri olmayı hedeflemektedir.

Misyon:

Özgürlük;

Yapı Kredili, düşüncelerini uygun ve yapıcı yöntemlerle her ortamda, açıklıkla ve rahatlıkla ifade eder. Yapı Kredili, Banka’nın değerleri çerçevesinde hareket eder, kurumu geleceğe taşıyacak faaliyetlere katılır.

Adil Olma;

Yapı Kredili, çalışma arkadaşlarına, müşterilerine ve Banka’nın menfaat sahiplerine, kişisel çıkarlarını gözetmeksizin, fırsat eşitliğini esas alarak, istikrarlı ve tutarlı davranır; her durumu objektif bir biçimde değerlendirerek karar verir. Yapı Kredili, kurumsal ve toplumsal sorumluluklarını ve müşteri memnuniyetine yönelik yükümlülüklerini yerine getirirken değerlerine ve taahhütlerine uygun davranır.

Açıklık;

Yapı Kredili, kendi alanıyla ilgili kurumsal bilgileri iş arkadaşları, müşterileri ve diğer menfaat sahipleriyle gizlilik ilkelerine uyarak, anlaşılır bir biçimde ve zamanında paylaşır; bu bilgileri ulaşılabilir kılar. Yapı Kredili, düşüncelerini de aynı açıklıkla ortaya koyar.

Güven;

Yapı Kredili, bankacılık bilgisi, donanımı ve kurumsal değerlere olan bağlılığıyla iş arkadaşları, müşterileri ve diğer menfaat sahipleri arasında güven yaratır. Yapı Kredili, yetki ve sorumluluk verdiği insanlara güvenir. Banka’nın kurumsal değerlerine uygun olarak Yapı Kredili, verdiği sözü zamanında ve eksiksiz olarak en iyi biçimde yerine getirir. Tutamayacağı sözü vermez. Sorunları ve hataları sahiplenir, çözüme ulaştırır ve sonuçlarını takip eder.

Slogan:

Hizmette sınır yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şimdi Ara Haber OL
530 274 94 93
Blog'da Yer Almak İçin:İletişim