19 Ekim 2010 Salı

Büyük beden markası Thinkplus, yüzünü buldu


Ölçüsüz güzellik sloganıyla yola çıkan ve Türkiye’nin ilk ve tek e-büyük beden markası olan Thinkplus, internet üzerinden gerçekleştirdiği yarışma ile markanın yüzü olacak yeni modelini seçti. Yarışmanın birincisi seçilen Tülay Topaloğlu‘na kazandığı hediyelerin yanı sıra, modellik yolu da açılmış oldu.


Thinkplus Yüzünü Arıyor Yarışması
KURUMSALHABERLER , 01.10.2010 -- Thinkplus markasının internet üzerinden düzenlediği ve 600’ün üzerinde katılımın olduğu ‘Thinkplus Yüzünü Arıyor’ yarışmasında birinci belli oldu. Adaylara internet üzerinden verilen oylar ilk 10 kişiyi belirlerken jüri üyeleri 29 Eylül gecesi düzenlenen yemekte bu 10 kişi içerisinden ilk üçe karar verdi. Yarışmada birinci seçilen Tülay Topaloğlu internet üzerinden yapılan oylamada da en yüksek oyu almıştı. Yarışmada ikinci seçilen isim Dilara Özgören olurken üçüncülük Melek Sultan Özkahraman’ın oldu.

Muhteşem ödüller
Thinkplus Yüzünü Arıyor yarışması sonunda birinci seçilen Tülay Topaloğlu 2 kişilik Paris seyahati kazandı. İlk üçe giren adaylar modellik dersleri sonrası Thinkplus mankenliğini yapma fırsatı yakalarken yarışmada en çok oyu alan ilk 10 kişiye MP3 çalar hediye edildi.

Akaretler Der Die Das’ın sıcak ortamında yenen samimi yemek sonrasında jüri tercihlerini açıkladı. Gecede tüm adaylar ve jüri kaynaşırken, katılımcılar bolca sohbet etme fırsatı yakaladı.

Thinkplus firma sahibi Selim Onan geceyle ilgili şu yorumda bulundu: “Bu gece burada katılımcılarla bir araya geldiğimiz için çok memnun olduk. Türkiye’de büyük beden giyim konusunda hem çeşitlilik hem de kalite anlamında ciddi sıkıntılar var. Biz Thinkplus olarak bu konulara çözüm getirmek ve alternatifleri artırmak için yola çıktık. Firma olarak büyük beden model bulmakta da zorlanıyoruz. Bu sebeple bu yarışmayı uygulamaya koyduk ve birlikte çalışacağımız modelimizi internet sitemiz aracılığıyla seçelim istedik. Bu gece büyük beden modelliği konusunda ilk adımlarını atan adaylarımızı önümüzdeki günlerde Thinkplus kataloglarından takip edebilirsiniz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şimdi Ara Haber OL
530 274 94 93
Blog'da Yer Almak İçin:İletişim