9 Temmuz 2010 Cuma

DR Beckmann Renk Koruyucu Mendil ile renkliler ve beyazlar bir arada yıkanabiliyor!!!


35 yıllık geçmişi, üstün kalitesi ve temizlik dünyasına kattığı yeniliklerle Avrupa’nın 1 numaralı markası olan Dr. Beckmann inanılmaz 12 ürün çeşidi ile şimdi Türkiye’de.

Başta yoğun çalışanlara, öğrencilere, zaman sorunu yaşayanlara olmak üzere herkese büyük konfor sunan Dr. Beckmann ürünleri anında ve etkili bir şekilde sorun çözüyor. Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendiller, renkli çamaşırların suya bıraktığı fazla renkleri toplayarak beyazlara karışmasını önlüyor. Her yıkamada makinenize çamaşırlarınızla birlikte koyacağınız özel dokulu bu mendiller, çamaşırların beraber yıkanabilmesini sağlayarak pratik ve çevreci bir kullanım sağlıyor.

Eğer karışmış renkleri aslına döndürmek isterseniz de, renklerin sonradan temizlenmesini sağlayan Dr. Beckmann Renk Kurtarıcı hayatınızı kolaylaştırıyor.

Bu inanılmaz ürünlerin haricinde, hem normal, hem de kuru temizleme gerektiren giysilerde oluşan100’ü aşkın taze ve kurumuş lekeyi etkin olarak yok eden Dr. Beckmann Leke Canavarları, KOPAŞ KOZMETİK güvencesiyle Türkiye genelinde satışa sunuluyor.

Çimen, kahve, zift ve yağ… Aklınıza ne çeşit leke gelirse gelsin, Dr. Beckmann’ın 8 Leke Canavarı onları yok etmeye şimdiden hazır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şimdi Ara Haber OL
530 274 94 93
Blog'da Yer Almak İçin:İletişim