9 Temmuz 2010 Cuma

Ağaoğlu İki Yeni Projeye Daha Başlıyor


Ağaoğlu Şirketler Grubu, ‘business otel' ihtiyacından yola çıkılarak hayata geçirdiği Ağaoğlu My City Hotel'in ardından iki yeni otel projesine daha başlıyor.

Son 4 yılda özellikle Anadolu yakasında iş dünyasının hızla gelişiminden doğan konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet veren Ağaoğlu My City Hotel'in ardından Ağağolu'ndan "Business Otel" konseptiyle iki yeni otel daha projelendiriliyor.
Ağaoğlu My City Hotel Genel Müdürü Serkan Gümrükçü, "Şehir otelciliğinde farklı projelerimiz var. İstanbul'da bu anlamda araştırmalar yapıyoruz. Ataşehir'de yine My World ile başlayan ve My Towerland ile genişleyen nitelikli konut alanlarımızın merkezinde olacağız. Farklı lokasyon ve konseptlerde 2 yeni oteli daha bünyemize katmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de hizmet veren Ağaoğlu My City Hotel, 114 oda, 220 yatak kapasitesi ve 8 adet toplantı salonuyla özellikle profesyonel iş dünyası ağırlıklı hizmet veriyor. Otel, toplantı salonları tam kapasite ile dolduğunda 800 kişiye hizmet verebiliyor.

‘Yemekte çok başarılılar'
Dünya Aşçılar Konfederasyonu (WACS) tarafından 2010 yılı başında 27'ncisi düzenlenen Le Salon Culinaire International de Londres yarışmasında Ağaoğlu My City Culinary Team Türkiye'yi bireysel olarak temsil eden tek takım olmuş ve 29 madalya kazanmıştı.

Öte yandan, Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından mayıs ayı içinde Başkent Aşçılar ile Turizm Birliği Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği CHEF 8'in bu yıl konukları arasında Ağaoğlu MyCity Hotel baş aşçısı Rafet İnce'de bulunmuştu. Rafet İnce, sergilediği yemekler ve sunumla törene katılan herkesin beğenisini kazanmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şimdi Ara Haber OL
530 274 94 93
Blog'da Yer Almak İçin:İletişim