8 Haziran 2010 Salı

İstikbal markası haberleri


İstikbal, Türkiye'nin her bölgesine yaydığı 'ev concept' mağaza sayılarını ve yatırımlarını artırarak yeni mağazacılık atağını güçlendirecek.

Türkiye çapında bine yakın mağazası bulunan şirket, yakın dönemde açacağı ortalama 10 bin metrekarelik 'ev concept' mağazaları için 50 milyon TL'lik yatırım yapacak. İstikbal İstanbul, Kırşehir, Gaziantep, Kırıkkale ve Niğde'de açtığı 10 bin metrekarelik ev concept mağazaları ile mağaza sayısını artırıyor.

Ortalama 10 bin metrekare büyüklüğündeki ev concept mağaza sayısının yakın dönemde 50'ye yükseltilmesi hedefleniyor. Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, sektörün kritik bir süreçten geçtiği dönemde, şirket olarak yenilik ve yatırım odaklı yaklaşımlarını sürdürdüklerini söyledi. Yakın hedefte lokasyonuna göre 10 bin metrekareye ulaşan dev dekorasyon merkezlerinin sayısını 50'ye çıkarmak olduğunu vurgulayan Uyanık, "Bu hedef doğrultusunda 50 milyon liralık yatırım yapacağız. Türkiye'nin en beğenilen mobilya markası olmak ve Türkiye'nin her köşesine İstikbal kalitesini ulaştırmanın ve Türkiye perakende mağazacılığı konusunda örnek olacak projelere imza atmanın gururunu taşıyoruz. Amacımız hızla değişen yaşam tarzlarına paralel tüketici beklentilerini eksiksiz karşılamak." dedi. Kaynak:Zaman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şimdi Ara Haber OL
530 274 94 93
Blog'da Yer Almak İçin:İletişim