23 Aralık 2012 Pazar

ENKA Markasi Nereden Geliyor..?

Enka Turkiye'yi dünyada büyük şirketler arasında temsil eden önemli bir oyuncusu.. 1957 yılından bu yana bir çok öenemli projeye imza atarak ülkemizde ve yurtdısında kendini marka haline getirmiştir..



ENKA, enişte ve kayınbirader olan Şarık Tara ve merhum Sadi Gülçelik tarafından yaratıldı.. Anlaşılacagı üzere enişte ve kayınbirader kelimelerinin baslarını kullanmışlar..

Enka markasi yayınına en çok ;

Enka markası nasıl kuruldu..?
Enka Holding Kimin..?
Sarik Tara Kimdir..?
Sadi Gülçelik Kimdir..? aramalarıyla ulaşıldı..


Enka Holding Yurtdisinda iş yapan firmalarla alakalı yaptıgımız bütün yayınlarda yer alıyor.. Buda holdingin bütün dünyadaki inşaat yatırımlarıyla ülkemizin öenemli bir oyuncusu oldugunun ispatı.. O yayınlara yurtdısındaki türk şirketleri baglantısından ulasabılırsınız..



1 yorum:

  1. igein_h_yizevbekhai@admin.in.th: Eger ilgileniyorsaniz, bu e-posta adresinden bizimle irtibata iseniz merhaba sizin tüm kisisel is için kredi ararken, biz,% 3 faiz oraniyla kredi vermek. Belgeniz ok cevap veren herhangi bir gecikme olmaksizin derhal sizden aldigimiz be kez kredi biz bir hafta önce size transfer edilecek. Artik kredi basvurusunda, acil promosyon ok var.

    YanıtlaSil

Şimdi Ara Haber OL
530 274 94 93
Blog'da Yer Almak İçin:İletişim